******به وب سايت دبيرستان فرزانگان ناحيه يك همدان (دوره دوم متوسطه) خوش آمديد.****

لطفا به منظور نمايش و عملكرد بهتر سايت از مرورگرهاي به روز شده Chrome ،Mozilla يا Internet Explorer 10+ استفاده نماييد

***عيد سعيد فطر ،عيد چيدن ميوه هاي شاداب

استجابت برهمگان مبارك باد***

قابل توجه دانش آموزان سال چهارم 93-92:

جلسه مشاوره انتخاب رشته باحضورجناب آقاي جباري درروزهاي شنبه 93/5/11ساعت 11/30الي13ودوشنبه 93/5/13ساعت 8الي9/30در سالن اجتماعات دبيرستان فرزانگان يك برگزارمي گردد.

دانش آموزان عزيز برنامه امتحانات شهريور ماه از قسمت اخبار- اخبار مجموعه ها قابل دسترسي مي باشد.

دانش آموز عزيز جهت تكميل فرآيند ثبت نام لطفا" فرم ثبت نام الكترونيكي را از منوي ثبت نام تكميل فرماييد.

مهلت ثبت نام الكترونيكي تا 15 مردادماه تمديد شد.

راهيابي خانم فائزه سيف دانش آموز سال سوم دبيرستان فرزانگان يك به مرحله سوم المپيادادبي93 -92 را به جامعه فرهنگي استان همدان وخانواده محترم اين عزيز تبريك عرض مي نماييم.

آرزوي توفيق روز افزون براي ايشان از خداوند منان مسئلت داريم.

دانش آموزان عزيز: برنامه هفتگي تابستاني سال تحصيلي 93-92 از قسمت اخبار-اخبار فوق برنامه قابل دسترسي مي باشد.

محل تهيه لباس فرم سال تحصيلي 94-93 : خيابان باباطاهر،پاساژ استقلال،طبقه همكف مانتو سراي نظري تلفن:32529054

****************************

سر كار خانم ژاله مددي دانش آموز سال دوم رياضي دبيرستان فرزانگان 1كسب موفقيت هاي ذيل را به جنابعالي تبريك عرض مي نماييم.

1- نماينده دانش آموزان استان همدان در هفتمين دوره مجلس دانش آموزي

2- رياست شوراي دانش آموزي دانش آموزان استان همدان