****به وب سايت دبيرستان فرزانگان ناحيه يك همدان (دوره دوم متوسطه) خوش آمديد.****

لطفا به منظور نمايش و عملكرد بهتر سايت از مرورگرهاي به روز شده Chrome ،Mozilla يا Internet Explorer 10+ استفاده نماييد.

كسب مقام اول در آزمون مرحله دوم سمپاد كشوري توسط دانش آموزان فرزانگان 1 در بين مدارس استان همدان را به دبيران محترم آموزشگاه ودانش آموزان عزيزتبريك عرض مي نماييم.

• شعارمحوري دبيرستان فرزانگان يك در سال تحصيلي 94-93
  • ارتقاءكيفيت آموزش،ترويج فرهنگ پژوهش،تعميق تربيت اسلامي
  • سال دولت وملت همدلی وهمزبانی گرامی باد.
  • حلول ماه شعبان و فرخنده ایام اعیاد شعبانیه بر عاشقان خجسته باد.
  • دانش آموزان پر افتخار دبيرستان فرزانگان 1 امسال با تاثير به شعار محوري دبيرستان مبني بر ارتقاء كيفيت آموزش،ترويج فرهنگ پژوهش وتعميق تربيت اسلامي علاوه بر درخشش در حيطه هاي آموزشي،در مباحث فرهنگي هنري،پژوهشي وقرآني نيز كسب افتخار نمودند.كسب 47 عنوان رتبه برتر در سطح ناحيه 24،1عنوان رتبه برتر در سطح استان و17عنوان برتر راه يافته به مرحله كشوري توسط دانش آموزان فرزانگان 1برهمكاران ودانش آموزان مبارك باد.

رتبه های جشنواره خوارزمی

جهت دسترسي به سوالات امتحانات نهايي به سايت مركز سنجش به نشاني www.aee.medu.irمراجعه نمايند.

قابل توجه دانش آموزان گرامي ،منوي كتابخانه از قسمت امكانات سايت فعال مي باشد