******به وب سايت دبيرستان فرزانگان ناحيه يك همدان (دوره دوم متوسطه) خوش آمديد.****

لطفا به منظور نمايش و عملكرد بهتر سايت از مرورگرهاي به روز شده Chrome ،Mozilla يا Internet Explorer 10+ استفاده نماييد

در روزگاري كه افطار مردم غزه بااشك و خون همراه  است،مادربيعت با رهبر معظم،همصدا با ديگر اقشار،منتظرحضورپرشورشماهمكاران ودانش آموزان صالحه درراهپيمايي باشكوه روزقدس هستيم.

**************************************

دانش آموز عزيز جهت تكميل فرآيند ثبت نام لطفا" فرم ثبت نام الكترونيكي را از منوي ثبت نام تكميل فرماييد.

مهلت ثبت نام الكترونيكي تا 4 مردادماه مي باشد.

*************************************************

راهيابي خانم فائزه سيف دانش آموز سال سوم دبيرستان فرزانگان يك به مرحله سوم المپيادادبي93 -92 را به جامعه فرهنگي استان همدان وخانواده محترم اين عزيز تبريك عرض مي نماييم.

آرزوي توفيق روز افزون براي ايشان از خداوند منان مسئلت داريم.

دانش آموزان عزيز: برنامه هفتگي تابستاني سال تحصيلي 93-92 از قسمت اخبار-اخبار فوق برنامه قابل دسترسي مي باشد.

*************************************************

محل تهيه لباس فرم سال تحصيلي 94-93 : خيابان باباطاهر،پاساژ استقلال،طبقه همكف مانتو سراي نظري تلفن:32529054

*************************

****************************

سر كار خانم ژاله مددي دانش آموز سال دوم رياضي دبيرستان فرزانگان 1كسب موفقيت هاي ذيل را به جنابعالي تبريك عرض مي نماييم.

1- نماينده دانش آموزان استان همدان در هفتمين دوره مجلس دانش آموزي

2- رياست شوراي دانش آموزي دانش آموزان استان همدان