******به وب سايت دبيرستان فرزانگان ناحيه يك همدان (دوره دوم متوسطه) خوش آمديد.****

لطفا به منظور نمايش و عملكرد بهتر سايت از مرورگرهاي به روز شده Chrome ،Mozilla يا Internet Explorer 10+ استفاده نماييد

دانش آموز عزيز جهت تكميل فرآيند ثبت نام لطفا" فرم ثبت نام الكترونيكي را از منوي ثبت نام تكميل فرماييد.

مهلت ثبت نام الكترونيكي تا 31 مردادماه تمديد شد

قابل توجه دانش آموزان سال چهارم 93-92:

جلسه مشاوره انتخاب رشته باحضورجناب آقاي جباري درروزهاي شنبه 93/5/11ساعت 11/30الي13ودوشنبه 93/5/13ساعت 8الي9/30در سالن اجتماعات دبيرستان فرزانگان يك برگزارمي گردد.

دانش آموزان عزيز: برنامه هفتگي تابستاني سال تحصيلي 93-92 از قسمت اخبار-اخبار فوق برنامه قابل دسترسي مي باشد.

كسب رتبه برتر كشوري در رشته تك نوازي (سنتور)توسط دانش آموزهديه افخمي تابان را به كليه دانش آموزان،كاركنان واولياء محترم تبريك عرض مي نماييم.

سر كار خانم ژاله مددي دانش آموز سال دوم رياضي دبيرستان فرزانگان 1كسب موفقيت هاي ذيل را به جنابعالي تبريك عرض مي نماييم.

1- نماينده دانش آموزان استان همدان در هفتمين دوره مجلس دانش آموزي

2- رياست شوراي دانش آموزي دانش آموزان استان همدان

آرزوي توفيق روز افزون براي جنابعالي از خداوند منان مسئلت مي نماييم

*****************************